_________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Як організувати новорічний корпоратив? Відповіді на актуальні запитання.

 

На календарі перші числа грудня, отже, святкування Нового Року наближається))) Новорічне свято – це час для об’єднання сім’ї та друзів, можливість краще познайомитися із колегами по-роботі та зустрітися із знайомими, яких ми бачимо рідко.

Із спілкування з нашими клієнтами, ми зрозуміли, що є багато запитань щодо святкування Нового Року в офісі. Корпоратив в офісі – це завжди формат, що об’єднує багатьох людей із найрізноманітнішими вподобаннями, ідеями, звичками та побажаннями, тому при його організації виникають певні запитання та труднощі.

У цій статті хочемо допомогти Вам із відповідями на найбільш актуальні запитання щодо новорічного корпоративну в офісі: Що необхідно врахувати при підготовці до новорічного корпоративну в офісі? Як підібрати формат святкування Нового Року в офісі? Як скласти меню для новорічного корпоративну в офісі? Які переваги кейтерингу в коробці від Tasty Box? Як прорахувати вартість новорічного корпоративу?

Отже, поїхали:

Що необхідно врахувати при підготовці до новорічного корпоративну в офісі?

Як згадувалося вище, колектив – це завжди об’єднання людей із різними побажаннями та вподобаннями, тому необхідно враховувати усі думки. Також ключовими моментами є: можливість святкування Нового Року в офісі (при певних видах зайнятості це не можливо реалізувати); достатній простір в офісі для святкування (передбачається місце для святкового столу та комфортне перебування людей).

Як підібрати формат святкування Нового Року в офісі?

Найбільш популярними та оптимальними для формату новорічного корпоративну є: – новорічна вечірка та – новорічний фуршет. Формат вечірки передбачає собою тривалу подію із смачною їжею, музикою, танцями, розвагами, конкурсами та шоу. Таке святкування проходить у після робочий час та триває зазвичай до наступного дня))). Формат фуршету передбачає собою більш короткий часовий проміжок святкування, що супроводжується смачною їжею, спілкуванням у колективі, фоновою музикою та, за бажанням, кількома розвагами. Таке святкування може проводитися як у робочий час (обід) так і після робочий час та триває від 2 до 4 годин.

Як скласти меню для новорічного корпоративну в офісі?

Після визначення із форматом новорічного корпоративну необхідно подбати про його реалізацію. Важливим етапом є вибір новорічного меню на основі смакових вподобань гостей. Необхідно також визначитися із «поваром»: ви готуватимете усім колективом чи замовлятимете доставку готової їжі? Якщо Вам зручний перший варіант, то необхідно записати побажання усіх гостей, обговорити їх та визначитися із найбільш бажаними стравами. А після цього залишається лише розприділення завдань: хто закупить продукти / хто що готуватиме / у чому принести їжу / у чому подавати їжу? І момент – не забудьте про новорічний декор – він створить святкову атмосферу!

Якщо ж не вистарчає часу на планування, закупи та готування, або ж просто немає бажання цього робити (хочеться розслабитися і просто відпочити святкуючи) – можна звернутися до Tasty Box – кейтеринг в коробці №1 у Львові та бути впевненим у вчасній доставці готової їжі для новорічного столу.

Які переваги кейтерингу в коробці від Tasty Box?

Переваг вдосталь, адже співпраця із нами – це запорука кращого результату:

  • Смачні та свіжоприготовлені страви
  • Гарна подача їжі
  • Забезпечення посудом
  • Вчасна та безкоштовна доставка
  • Відсутність додаткових оплат
  • Різноманітне меню

Все просто: відкрий та смакуй!!!

Як прорахувати вартість новорічного корпоративу?

Звернувшись до Tasty Box – кейтеринг в коробці №1 у Львові, Ви отримуєте компетентну консультацію щодо актуальних для Вас запитань. Вам допоможуть підібрати новорічне меню, прорахують вартість їжі для новорічного корпоративу. Також, можна відвідати наш сайт: tasty-box.com.ua для ознайомлення із видами боксів та їх вартістю.

 

Чи була ця стаття для Вас корисною? Чи зі всім Ви згідні?

Залишайте свої думки та ідеї у коментарях.

Якщо ця інформацію була для Вас корисною, поділіться нею з друзями!

Натисніть «поширити» та оберіть зручний для Вас спосіб.

___________________________________________________________________________________________________