Ланч-бокс та бокс-кейтеринг: в чому різниця?

 

 

В чому різниця між ланч-боксами та кейтерингом в коробці від Tasty Box? Ланч-бокс – це також готова їжа у коробці, але з певними відмінностями:

 

  1. Кількість їжі: ланч-бокс розрахований на харчування однієї людини / один бокс може нагодувати від 1 до 10 осіб, в залежності від розміру замовленої коробки.  При необхідності забезпечити смаколиками більшу кількість людей – їх кількість дублюється або урізноманітнюється.
  2. Посуд: ланч-бокс подається у одноразовій пластиковій (тощо) посуді / Tasty Box пропонує подачу їжу у презентабельній просторій крафтовій коробці, яку можна подати на загальний стіл (кава-брейк у офісі, на фуршетна лінія тощо)
  3. Подача їжі: ланч-бокси розраховані на швидке споживання їжі без особливого естетичного задоволення від процесу / кейтеринг в коробці орієнтований на первинне "поїдання очима" та отамання задоволення від споживання їжі самому, або у компанії колег чи друзів (приборів хватає на всіх).
  4. Різномаїття пропозицій: зазвичай ланч-бокси обмежені асортиментом пропозицій у сторону масовості споживання та швидкості приготування / кейтеринг в коробці від Tasty Box пропонує найрізноманітніше меню, починаючи від сирних варіантів та круасанів із різними начинками, завершуючи елітними м'ясними нарізками та екзотичними фруктами. Також присутнє постійне оновлення асортименту пропозицій та опрацювання смачних коробок під індивідуальне замовлення клієнта.
  5. Цілі: для ланч-боксу – це сісти та поїсти / бокс-кейтеринг – орієнтований на забезпечення якісного харчування у різних ситуаціях: від обіду в офісі, посиденьок вдома з друзями до повноцінного обслуговування події (на різну кількість людей).

 


ВСЕ ПРОСТО: ВІДКРИЙ ТА СМАКУЙ!!!!!!!!!!

 

Яке Ваше ставлення до такого формату обслуговування? Чи хотіли б самі спробувати кейтеринг в коробці від Tasty Box? Залишайте свої думки та ідеї у коментарях.

Якщо ця інформацію була для Вас корисною, поділіться нею з друзями!

Натисніть «поширити» та оберіть зручний для Вас спосіб.