Як кейтерингова компанія, ми працюємо на ринку більше 6 років, із них більше року займаємося кейтерингом у боксах.
За цей час було безліч обслуговувань у форматі традиційного кейтерингу, а також організовували обслуговування подій із залученням кейтерингу у боксах.
З огляду на наш досвід, хочемо додатково звернути увагу на відмінності між ними, уточнити деякі деталі та розвіяти певні міфи та некоректне розуміння цих різних видів обслуговування.
Вартість. Кейтеринг у боксах є бюджетним варіантом (при аналогічному замовленні) у порівнянні із традиційним кейтерингом. Причиною цього є відсутність додаткових оплат у вигляді обслуговуючого персоналу, оренди меблів та обладнання (хоча і в цьому буває необхідність), логістики групи, яка обслуговує кейтерингове замовлення та базового обладнання для фуршету чи бенкету.
Якість. При замовленні кейтерингу у боксах, ви отримуєте ті ж позиції у меню, із аналогічним наповненням та об’ємом, як і у традиційному кейтерингу. Різниця лише у подачі цієї їжі. При традиційному обслуговуванні ми беремо на себе цей обов’язок, у варіанті кейтерингу у боксах, зазвичай, використовуються наявні у приміщеннях меблі (або їх заміна) для викладки їжі безпосередньо у боксах.
Тривалість. Як і у традиційному кейтерингу, так і у кейтерингу у боксах, ключовим фактором при виборі страв та їх кількості є тривалість події. І чим вона більше, тим більше їжі потрібно. Також необхідно враховувати не лише сам час події, але і безпосередній час, коли ваші гості будуть вживати цю їжу.
Отож, як ви можете побачити, ключова різниця – у побажаннях замовника та необхідність урочистості події. Є події різного роду та бюджету, тому завжди необхідно виходити із цих основ.